Iphone passerar en miljon

image4

Efter en hype av en telefon och för den delen vilken produkt som helst så meddelar Apple på den 74e dagen att företagets första telefon nu har passerat över 1 miljon sålda exemplar.
Givetvis så reagerade den Applepositiva börsen med ett skutt uppåt och efter förra veckans presentation av nya generationen Ipods, ställer man sig nu frågan om Steve Jobs kan misslyckas?
Läs mer om nyheten hos IDG.

image5
För att stilla hungern bland europeiska konsumenter kommer nu lite plåster på såren när Iphones "lillebror" Ipod Touch lanseras över hela världen med försäljningsstart under oktober månad.
Undertecknad fick en kraftig köpimpuls och gick in och beställde en 16 GB Ipod så fort Applebutiken tillät det hela med ett preliminärt leveransdatum mellan 2-3 oktober, givetvis med en lite kaxig latinsk fras lasergraverad på baksidan.
Enda farhågan för Apples räkning är om de inte skjuter sig lite i foten med att lansera en så pass likvärdig produkt som telefonen, då de enda funktionerna som saknas på Ipoden är just telefonin och en kamera, som i stort sätt varje mobiltelefoniägare numera förfogar över.
Denna vecka blir det ett filmtips - 3:10 to Yuma.
En lysande western med skådespelarna Russel Crowe och Christian Bale samt Peter Fonda.



Sist men inte minst - en dum blondins två veckors färd till kändisskap med ett 30 sekunders uttalande som för evigt illustrerar hur Internet har förändrat vår världsbild.
Jag talar givetvis om Miss Teen USA South Carolina's blonderade geni Lauren Caitlin Upton som ger det amerikanska utbildningsväsendet ett nytt ansikte ;)



Andra bloggar om: , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0