"Mr SEO Sverige"

Ett regnigt midsommarfirande som övergick till mestadels arbete får beskriva den gångna helgen.
Inväntar resultat på ett antal nya teser som ska testas så det finns inte så mycket nyheter att rapportera om, så i stället får det bli en liten komisk historia jag fick höra om när Mr SEO Sveriges självförtroende fick sig ett kraftigt slag, samt veckans filmtips.

Mannen, myten, legenden.
Så kan ett fåtal personer presenteras baserat på sina meriter och detta brukar leda till gott självförtroende, även hos dem med god självdistans. Sedan finns det kategorin pajaser, som efter ett fåtal omnämnaden i media eller nischade branschorgan bygger upp en självbild som kanske den övriga världen inte riktigt delar.
Efter en så kallad seo-träff, så träffar mannen som i mitt register kommer hädanefter benämnas Mr SEO Sverige, ett antal branschkollegor över ett par öl. Mr SEO Sverige förklarar sin bild av branschen i Sverige där han utnämner sig till centrum i detta universum och berättar sedan sina framtidsplaner för det närmaste året där upprättandet av ett antal kataloger och bloggar ligger i fokus.
Brevid Mr SEO Sverige sitter en högre uppsatt person till ett av de mest anonyma SEO-företagen i Sverige med flera kontor utomlands, troligtvis ett av de mest lönsamma också. Den högt uppsatte personen frågar då Mr SEO Sverige hur resultatet påverkas på den globala marknaden, då detta företaget gör precis som Mr SEO Sverige, fast ungefär i tusen gånger större omfattning.
Mr SEO Sverige harklar sig och sedan var det självförtroendet sänkt i botten.
Så enkelt är det inte att sopa ens stolthet under några mattor och sedan ha kraft att står rakryggad.

Veckans filmtips, blir nått så märkligt som en Kevin Costner film vid namn Mr Brooks, som finns tillgänglig för vana surfare.
"Under mr Brooks repekterade yta lurar en mörk sida. Den som tidningarna kallar The Thumbprint Killer är den sida av Brooks som vill göra det förbjudna. Han slits mellan det förbjudnas lockelse och avsky för sina brott. Samtidigt tvingas Brooks in i komplicerade förhållanden med en snokande fotograf och en dedikerad polis. Situationen gör att Brooks måste ta större risker och spela ett allt högre spel."

Andra bloggar om: , , , ,

Kommentarer
Postat av: Hans

Vem är MR SEO då? E-posta gärna :-)

2007-07-04 @ 23:30:12
URL: http://marknad.wordpress.com
Postat av: niklas

jag är inte mr SEO men jag tar smslån ofta,
folkia.se
kundfinans.se
sverigelanet.se
fungerar bäst,,,,

2008-02-11 @ 15:53:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0